Aanbod

Architectenwoning

De gerenoveerde riante Architectenwoning krijgt een centrale entree, grenzend aan de binnentuin. In het prachtige historische gebouw worden twee appartementen per verdieping en een appartement op de bovenste verdieping gerealiseerd.

Compact appartement voorzien van alle luxe en comfort

Op de begane grond van de architectenwoning wordt een ruim appartement gerealiseerd. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met separate keuken en één slaapkamer. In de woonkamer bevindt zich een originele schouw. De kelder is naar eigen behoefte in te delen.

 Vanuit dit appartement kijkt u uit op de historische tuin en op de Schepenmakersdijk.

Architectenwoning

Riante gezinswoning gelegen aan de binnentuin

Appartement 2 in de architectenwoning is een riante begane grond woning met drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer. Deze gezinswoning is gelegen aan de historische tuin met een prachtige serre, gesitueerd op het zuiden. De ruime kelder is in te delen als berging of hobbykamer.

Compact appartement voorzien van alle luxe en comfort

Wonen op de eerste verdieping met ruime mogelijkheden

Op de eerste verdieping van de architectenwoning zijn twee prachtige riante appartementen gerealiseerd. Kies je voor het ruime vierkamer appartement dan beschik je over twee slaapkamers, een separate eetkamer / keuken en een ruime woonkamer. Vanuit dit appartement kijkt je uit op de historische tuin en op de Schepenmakersdijk.

Het andere vierkamer appartement is voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit dit appartementen heeft u uitzicht op de historische tuin. Tevens biedt dit appartement een terras op het zuiden.

Wonen op de eerste verdieping met ruime mogelijkheden

Het neusje van de zalm

Op de bovenste verdieping van de architectenwoning bevindt zich dit vierkamer appartement. Deze woning beschikt over een open indeling met separate woon / eetkamer en een open keuken. Met twee ruime slaapkamers en een dakterras op het zuiden tussen de woon- en eetkamer, is het hier op en top genieten.

Het neusje van de zalm

Gemeenlandshuis

Woning 1

Deze begane grond woning met twee verdiepingen biedt alle ruimte aan een gezin dat van authentieke details houdt. De woning is gesitueerd in het gemeenlandshuis en daarmee voorzien van prachtige originele ruimten met historische details. Het huis heeft drie ruime slaapkamers, een eetkamer gelegen aan de historische tuin, een woonkamer met gewelfd plafond en een separate keuken. De tuin is gelegen op het zuiden.

Woning 2

Deze begane grond woning met twee verdiepingen bevindt zich in het voormalige bijgebouw van Gemeenlandshuis. De ruime woning biedt een open indeling met woon / eetkamer op begane grond en slaapkamer op de verdieping. De aangrenzende tuin is gelegen op het zuiden.

crossmenu